В момента има два дневни курса. Те са отворени и може да се включите към тях по всяко време. Подходящи са и за начинаещи!

  • Вторник – Активна релаксация: 12:00 – 13:30ч
  • Четвъртък – Йога за всички: 12:00 – 13:30ч

 

Описание тези курсове може да намерите по-долу.

Вторник – Активна релаксация

Курсът Активна релаксация е тематичен. Темата, което ще се разглежда е релаксацията. Как човек може да постига моментно отпускане, освобождаване от стреса и напрежението? Има ли начини човек да развие по-силен имунитет към ситуации на предизвикателства и неочаквани промени?
Като сложност практиките са подходящи и за хора, които не са практикували йога досега, но не са само техники за първо ниво.

Втрник от 12:00 до 13:30ч

Курсът приключва на 20.06.2017г.

Цена:

9 лв. на занимание, ако заплатите за целия курс или ако се присъедните по-късно  за оставащите занимания до края на курса.

13 лв. за единично посещение.

Необходимо е предварително записване.

Четвъртък – Йога за всички

Практиките, които се включват в заниманието са подходящи както за хора, които вече са практикували, така и за тези, които сега желаят да започнат.

Нивото на трудност на асаните е средно, затова групата е отворена за всички. Изпълняват се също дихателни техники, релаксация и някои по-лесни медитатитвни практики.

Курсът включва и кратка теория, която обхваща различни теми свързани с йога.

Четвъртък от 12:00 до 13:30ч

Курсът приключва на 22.06.2017г.

Цена:

9 лв. на занимание, ако заплатите за целия курс или ако се присъедните по-късно  за оставащите занимания до края на курса.

13 лв. за единично посещение.

Необходимо е предварително записване.