Йога студио Амбика провежда курсове по йога в зала и онлайн.

В зала

Продължителността на йога практиките в зала е 90 мин. Курсовете са систематизирани в три нива и на всяко занимание има освен йога упражнение, също кратка теоритична част, с която се въвежда основата йога като философия, цели и инструменти.

Продължителността на едно ниво е между 10 и 12 занимания (през летните месеци и по-малко). Какво е съдържанието на всеки курс може да прочетете в описание на курсовете.

Всички курсове са с предварително записване.
Ако даден курс е започнал и все още има свободни места може да се включите до пето занимание, като тогава от общата цена се изважда цената на пропуснатите занимания. Място в курса се запазва при заплащане на цялата такса или капаро от 30 лв.

График на курсовете в зала може да видите тук.

Онлайн йога занимания

Онлайн заниманията са с ниво на трудност 1 и 2.  Ниво на трудност 1 (без Сурия Намаскара) е за по-начинаещи и абсолютно начинаещи. Ниво 2 е за по-напреднали, но няма никакъв проблем тези, които са по-напреднали да се включват и към 1.

Онлайн заниманията не са организирани като последователен курс, но в рамките на 20 занимания от ниво 1 се преподават група от практики, които като повтаряемост са достатъчни, за да може човек да ги усвои и след това да се включва и към ниво 2.

За връзка и записване: 0887 637453 и 0889 849035

График на онлайн заниманията вижте тук.