Къде ще се проведе нашият йога уикенд?

Тази година ви каним на йога уикенд отново в Рибарица, Парк хотел Рибарица. Там вече сме били и останахме доволни. Уикендът ще се проведе от 30.07.2021 до 1.08.2021 (от петък до неделя, две нощувки).

Какво ще правим?

Практиките ще са няколко:

Сутрин ще се тонизираме с асани и пранаяма. Подготвили сме програма, в която ще има и варианти за начинаещи. (Това значи, че може да дойдете с приятел или близък, на който сте разказвали за йога, но той все още не се е занимавал).

По време на разходките сред природата ще имаме кратка медитативна техника, която включва работа с елементите на заобикалящата ни обстановка (природни звуци, усещания, мирзми и др.)

Следобед ще предложим хубава релаксация с практиката йога нидра (йога сън).

След вечеря, последната програма за деня, ще е разнообразна, в нея може да са включени елементи от мантра йога, дхяна йога и др.

В неделя след като освободим хотела, ще направим хаван на открито.

Ще има време и за басейн.

В програмата може да има промени.

Как се случва записването?

Ако ви допада подобна представа за йога уикенд и искате да се включите ето как може да стане това:

1. Моля свържете се с нас, за да проверите дали има останали свободни места за участие в йога уикенда. Таксата за участие в йога уикенда е:

45лв, при внасяне до 15 юли 2021г.
60лв, при внасяне след 15 юли 2021г.

Половин такса участие може да се възстанови, ако човек заяви, че се отказва до 26 юли. След 26 юли няма възможност за възстановяване.

2. Изпращане на сумата за настаняването до хотела. Ще ви изпратим банкова сметка, след като сте се записали. Нощувката на човек в двойна стая е 35 лв на вечер с включена закуска. При единично настаняване е 61 лв на вечер. Обед и вечеря не са включени към цената.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.