ТЕС

Какво ще научите?

ТЕС (Техники за емоционална свобода) е достъпна и проста техника за справяне със стрес, тревога, паник атаки, травматични или болезнени преживявания, зависимости и др.
На тази среща ще научите как и кога е възникнала техниката и защо нейният създател, американецът Гари Крейг, предоставя ръководството за употреба на ТЕС безвъзмездно.
Ще получите най-обща представа как може да я използвате, за да получите подобрение във всякакви аспекти от живота си.
Ще разберете какво според теорията на ТЕС е в основата на всичките ни проблеми – емоционални и физически.
Ще потупваме върху ваши емоционално заредени преживявания и ще усетите свободата от преобразуването на болезнени спомени.

За лектора

Казвам се Велислава Стойчева.
След 17 години работа в IT сферата, професионалният ми живот зави в неочаквана посока. Търсейки помощ за собствените си емоционални страдания, завърших курс по ТЕС към БАРЕП през 2018 г., без да имам намерението да работя с хора. Но се случи така, че тази моя страст се превърна в професия и започнах да помагам и на другите да намерят умиротворение в преживяванията си, да се чувстват по-спокойни и свободни.
Преминах обучение за работа със сериозни травми с ТЕС.
През ноември 2022 г. записах индивидуалната Сертификационна програма към Gary Craig Official EFT Training Center и предстои да се дипломирам тази година.

Кога и къде

Събититето ще се проведе в Йога студио Амбика. На 30 март 2024г (събота) от 15:00ч. Продължителността ще е около 3-4 часа.

Записване

За събититето е необходимо предварително записване. Цената е 30 лв.

За връзка и записване: 0889849035 Мариана

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.